mmpnsz

mmpnsz

A Tesla és a SpaceX után a hazai Facebookon is elindult a törléshullám?

2018. március 24. - mmpnszpress

Néhány nappal ezelőtt Elon Musk éppen élőben válaszolgatott a Twitteren a neki feltett kérdésekre, amikor páran elkezdték írogatni neki, hogy mi a helyzet a Cambridge Analyticához kötődő botrány miatt elindult #deletefacebook mozgalommal. Egy kérdező nekiszegezte, hogy ha kemény, akkor ő is csatlakozik, és eltávolítja a SpaceX-et a Facebookról, írta az index. Musk közölte, hogy nem is tudta, hogy fenn vannak Facebookon, és meg fogja ezt lépni.

ÉS TÉNYLEG MEGLÉPTE. AZTÁN A TESLÁVAL IS. Letörölte mindkét oldalt, vagy elérhetetlenné tette, ezt nem tudjuk. Mindkét oldalnak 2,6 millió követője volt. Aztán eltűnt a Tesla által tulajdonolt Solar City is.

A Magyar Mars Planetáris Napelem Szövetség (MMPNSZ) közgyűlésének határozata szerint szolidaritásból szervezetünk is letörli a FACEBOOK oldalát. 

Vátni Márk Elnök Úr fontosnak tartotta kiemelni, hogy a sikeres együttműködés a két vállalkozás között akkor valósulhat meg, ha "szolidársak vagyunk egymással és visszaléptetjük mi is a FACEBOOK oldalunkat, ameddig Elon Musk másképp nem határoz".

facebook_torles.jpg

fb_torolve.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mmpnsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7513776336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása